FOOKS KITCHEN

FOOKS KITCHEN Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fooks Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2022 om 22:27 De chicken teriyaki ramen was echt heel erg lekker en het zag er heel mooi uit
17 feb 2022 om 21:51 Ramen was lekker!
15 feb 2022 om 19:27 Ik en mijn vriend vonden het echt niet lekker 30 euro kwijt voor 2noedelsoepjes vraag ik om coriander Hebben ze dat niet ik vind echt wel dat in zn soepje hoort
18 jan 2022 om 15:48 Miso soep met gyoza is bomb!
16 jan 2022 om 19:48 top
16 jan 2022 om 18:40 Altijd snelle bezorging en eten is altijd warm en blijft lekker maakt niet uit hie vaak ik het bestel.
16 jan 2022 om 17:36 Love the Crispy Gyoza!!!!
15 jan 2022 om 22:04 Ik had hoge verwachtingen vanwege de hoge prijzen, maar die zijn ze totaal niet nagekomen. Prijs en kwaliteits verhouding klopt niet, de porties zijn veel te klein! Wij hebben het eten helaas moeten weggooien, omdat het niet te eten was. Nooit meer!
4 jan 2022 om 20:42 Die steamed buns... Goddelijk!
30 dec 2021 om 11:33 Om 16:00 besteld en stipt om 18:00 bezorgd, keurig. Eten was lekker, de gefrutuurde dim sums waren nog knapperig, de gestoomde broodjes waren wel koud helaas (een kartonnen doosje is misschien niet de juiste verpakkingen?) goede prijs/kwaliteit
18 dec 2021 om 19:57 Eten was helaas allemaal koud. Bezorging was goed!
16 dec 2021 om 21:55 Hoge kwaliteit van smaak en ingredienten. Goede prijs/kwaliteit! Prima presentatie/verpakking en ze waren er sneller dan aangegeven. Voor herhaling vatbaar!